Mourning geckos (Lepidodactylus lugubris) are truly a unique species. This gecko is small as it only grows up to 10 cm or 4 inches. With a range of Hawaii, the South Pacific lands, and Central and South America these geckos have one of the largest ranges among reptiles.
What really sets this species apart is how they reproduce Mourning geckos are all female and reproduce through parthenogenesis, where the mother essentially clones herself to create her offspring However, their genes have the ability to recombine to allow genetic variation and mutation Like many other geckos, mourning geckos lay two eggs me several times a year. The eggs incubate for 65 to 103 days
According to the passage, which of the following definitions most closely defines the prefix “partheno”
Without incubation
Without males
Without incubation
Without shells
Correct Answer : B
The prefix "partheno" typically refers to "Without males" or "Without fertilization." In the context of the passage, it relates to the reproduction of mourning geckos, where they are all female and reproduce without the need for males or fertilization. So, the closest definition to the prefix "partheno" is "Without males."
TEAS 7 Exam Quiz Bank
HESI A2 Exam Quiz Bank
Find More Questions 📚
Teas 7 Questions: We got the latest updated TEAS 7 questions
100% Money Refund: 100% money back guarantee if you take our full
assessment pass with 80% and fail the actual exam.
Live Tutoring: Fully customized live tutoring lessons.
Guaranteed A Grade: All students who use our services pass with 90%
guarantee.
Related Questions
Correct Answer is C
Explanation
C. To validate the information given in Viele's map, a relevant additional resource would be: "A map showing population density of New York City by borough in 1865 and 1965." This resource could help confirm the impact of Viele's map on urban development and changes in the city's layout over time.
Correct Answer is D
Explanation
D. The following statement identifies the author's point of view in the passage: "There are a number of egg substitutes for recipes." The author presents a neutral and informative point of view by acknowledging the existence of various egg substitutes without expressing a preference for one over the others.
Correct Answer is A
No explanation
Correct Answer is C
Explanation
C. According to the graph, the correct statement about employment in 2015 is: "Having some college but no degree gave people a better chance to be employed than having a high school degree." People with some college but no degree had a lower unemployment rate than high school graduates in 2015.
Correct Answer is B
Explanation
B. A conclusion the reader might draw from the information in the passage is: "Genetic variation and mutations may give mourning geckos a better chance for survival." This conclusion is supported by the information that mourning geckos reproduce through parthenogenesis, which allows for genetic variation and mutation, potentially enhancing their adaptability and survival.
Correct Answer is C
Explanation
C. A relevant idea needed for an objective summary of this text is: "Egg substitutes should bind and leaven the recipe ingredients." The passage discusses the importance of binding and leavening effects in baking and provides information on various substitutes for eggs that can achieve these effects.
Correct Answer is A
Explanation
A. When evaluating an author's point of view, it is important for the reader to consider "The author's personal or business interest in the subject." The author's potential bias or motivation related to the subject can influence their point of view.
Correct Answer is C
Explanation
C. To make the passage more persuasive, the author could add the idea that: "The author provides data on how many visits to the veterinarian for eating socks Butterbean has made." This information would show Butterbean's popularity and connection with the community, making her a more appealing candidate for a mayoral role.
Correct Answer is A
Explanation
A. The gap in the sequence conveyed in the passage is from "From when she bought the house unseen until she saw the jars in the basement." This gap represents the time frame between her initial purchase of the house and the moment she saw the jars in the basement, which is not explicitly described in the passage.
Correct Answer is A
Explanation
A. The purpose of the passage is "To inform" as it provides information about gold, its carat system, and how it is often combined with other metals to strengthen it.
This question was extracted from the actual TEAS Exam. Ace your TEAS exam with the actual TEAS 7 questions, Start your journey with us today
Visit Naxlex, the Most Trusted TEAS TEST Platform With Guaranteed Pass of 90%.
Money back guarantee if you use our service and fail the actual exam. Option of personalised live tutor on your area of weakness.