Tommy pulled off his boots, carefully using the brush he kept on the porch to clean the mud off of them. When he came inside, he followed his daily ritual of climbing the stairs to the laundry room and carefully removing his coveralls. As he did every day, he changed into the clean white T-shirt and lounge pants that he'd left sitting next to the washing machine.
Based on the passage, which of the following words describes Tommy?
Slow
Idle
Considerate
Meticulous
Correct Answer : D
The word that describes Tommy based on the passage is "meticulous." The passage describes how Tommy carefully cleans his boots, follows a daily ritual for changing his clothes, and leaves clean clothes ready next to the washing machine, all of which suggest a meticulous and careful nature.
TEAS 7 Exam Quiz Bank
HESI A2 Exam Quiz Bank
Find More Questions 📚
Teas 7 Questions: We got the latest updated TEAS 7 questions
100% Money Refund: 100% money back guarantee if you take our full
assessment pass with 80% and fail the actual exam.
Live Tutoring: Fully customized live tutoring lessons.
Guaranteed A Grade: All students who use our services pass with 90%
guarantee.
Related Questions
Correct Answer is C
Explanation
The passage indeed describes the author's observation of the humpback whale surfacing, exhaling, and displaying specific behaviors like slapping its flipper on the water.
Correct Answer is A
Explanation
A historical Japanese military document outlining how to damage enemy morale would likely have a different point of view on Eleanor Roosevelt compared to the author's point of view. Such a document might focus on strategies to counter or undermine efforts like Roosevelt's that were meant to boost the morale of the troops.
Correct Answer is C
Explanation
This advertisement for Bakers' Heating & Air Conditioning Service would be useful for a situation where a St. Louis resident's water heater has stopped working. The advertisement specializes in home air, water, and heat problems, and it mentions servicing the St. Louis area.
Correct Answer is B
Explanation
"Beards may be a hazard in professional lines of employment" is a counterclaim to the argument in the passage, as the passage praises the versatility and style of beards, while the counterclaim suggests that beards might pose problems in certain professional contexts.
Correct Answer is B
Explanation
The passage discusses how cicadas emerge predictably from their underground refuge, mate, and then their nymphs burrow underground, with both male and female cicadas dying within weeks of their emergence.This cyclical nature of cicada life and behavior is a key theme in the passage, and it also mentions that discussions about cicadas have emerged predictably, much like the cicadas themselves.
This suggests that both cicadas and public interest in cicadas follow a cyclical pattern.
Correct Answer is C
Explanation
The passage suggests that Eleanor Roosevelt became First Lady before the war in the Pacific ended, as it mentions her visiting the troops and wounded during the ongoing war in the Pacific in 1943. This implies that she was First Lady during the war's continuation.
Correct Answer is C
Explanation
A record of weather patterns in the last decade would be the most useful source in determining the reliability of Punxsutawney Phil's predictions over a number of years. By comparing the groundhog's predictions with actual weather outcomes, you can assess the accuracy of his forecasts and evaluate his reliability as a weather predictor.
Correct Answer is D
Explanation
The sentence that accurately summarizes the passage is: "On a school trip to Ireland, Eva has spent time in the Aran Islands where she has learned about the culture and visited several significant landmarks."
Correct Answer is A
Explanation
The fact presented in the advertisement is: "About three-quarters of those who drink Pro-10 shakes for 2 weeks report having more energy." This is based on the statement that 76% of customers surveyed experienced increased energy after using the product for just two weeks.
Correct Answer is B
Explanation
Male cicadas primarily make a buzzing sound to attract a mate. This buzzing sound is a form of communication to signal their presence and readiness for mating with female cicadas.
This question was extracted from the actual TEAS Exam. Ace your TEAS exam with the actual TEAS 7 questions, Start your journey with us today
Visit Naxlex, the Most Trusted TEAS TEST Platform With Guaranteed Pass of 90%.
Money back guarantee if you use our service and fail the actual exam. Option of personalised live tutor on your area of weakness.